Skip to main content

OVER ONS

Modern Romance is een trouwboetiek, gelegen in het hart van Hilversum. Wij helpen toekomstige bruiden zoeken naar die ene speciale jurk. Dé jurk, die net even iets anders is dan andere jurken. Het is voor ons belangrijk dat jij jouw jurk vindt waarin je je mooi voelt. We hebben het immers over de meest bijzondere dag van je leven!

Onze jurken komen uit de Frankrijk, Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Moderne bruiden met een voorliefde voor romantische, dromerige en minimalistische trouwjurken kunnen hun hart ophalen bij onze collectie.

Onze trouwboetiek is de ideale plek waar je op zoek kunt gaan naar jouw droomjurk. Wij begrijpen dat de zoektocht naar de perfecte trouwjurk een fijne en onvergetelijke ervaring moet zijn. Daarom krijg jij tijdens de afspraak persoonlijk advies en hulp van een van onze stylisten. En natuurlijk is er ook plek voor jouw bride squad. De boetiek is er zo op ingericht dat jouw entourage er relaxed bij kan zitten en met jou de leuke zoektocht meemaakt. De voorpret begint wanneer je binnen stapt bij Modern Romance!

MAIN FITTING ROOM

Een fijne fitting room waarin jij samen met jouw entourage van maximaal 3 personen een prettige ervaring beleven.

Ready to find the dress?

PETIT FITTING ROOM

Achterin de boetiek vind je onze kleine en knusse fitting room voor jou en jouw entourage van maximaal 2 personen.

Let's book!

[contact-form-7 id=”9″ title=”Subscribe”]

[contact-form-7 id=”70″ title=”Appointment”]

Stuur ons een bericht

[contact-form-7 id=”954″ title=”Contact”]