Over Ons

Modern Romance is een nieuwe trouwboetiek, gelegen in het hart van Hilversum. Het is slechts 30 minuten rijden van Amsterdam en Utrecht. Wij helpen toekomstige bruiden zoeken naar die ene speciale jurk. Dé jurk, die net even iets anders is dan andere jurken. Het is voor ons belangrijk dat jij jouw jurk vindt waarin je je mooi voelt. We hebben het immers over de meest bijzondere dag van je leven!

Onze jurken komen uit de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Moderne bruiden met een voorliefde voor romantische, bohemian en non-traditionele trouwjurken kunnen hun hart ophalen bij onze collectie. Ook semi-traditionele bruiden kunnen goed bij Modern Romance terecht, dankzij onze selectie aan traditionele jurken met een moderne insteek.

Onze trouwboetiek is de ideale plek waar je op zoek kunt gaan naar jouw droomjurk. Wij begrijpen dat de zoektocht naar de perfecte trouwjurk een bijzondere en onvergetelijke ervaring moet zijn. Daarom ben jij tijdens de pasafspraak de enige bruid in de boetiek, zodat wij jou de beste persoonlijke service kunnen bieden. En natuurlijk is er ook plek voor jouw bride squad. De boetiek is er zo op ingericht dat jouw entourage er relaxed bij kan zitten en met jou de leuke zoektocht meemaakt. De voorpret begint wanneer je binnen stapt bij Modern Romance!

Benieuwd naar onze jurken? Klik dan hier om een pasafspraak te maken.