Skip to main content
was successfully added to your cart.

Maak een afspraak

[booked-calendar calendar=104]

Lees hieronder de meest gestelde vragen:

Hoelang duurt een pasafspraak?
Een pasafspraak duurt gemiddeld 90 minuten. Dit geeft ons voldoende tijd om jou beter te leren kennen en is er ruimte om 4-7 favoriete trouwjurken te passen.

 

Hoeveel personen kan ik meenemen?
Het uitkiezen van een trouwjurk is een speciaal moment die je graag wil delen met personen die veel voor jou betekenen. Neem maximaal 3 personen mee die jou en je persoonlijke stijl goed kennen. Uit onze ervaring zijn groepen van 1-3 personen het fijnst voor de bruid. Meer mensen zorgt voor meer meningen, waardoor het lastiger kan zijn om een keuze te maken. Daarnaast is onze boetiek klein, knus en ingericht voor kleine entourages.

 

Wat zijn de prijzen van de trouwjurken?
Onze collectie bestaat uit trouwjurken van €1.750 – €4.000, waarvan de meeste trouwjurken tussen €2.200 – €2.750 liggen. Onze sample sale collectie (een rek van ongeveer 15 trouwjurken) ligt tussen €250 – €1.500. De collectie Uni Paris voor het burgerlijk huwelijk ligt tussen €550 – €1.450.

 

Wanneer start ik met het zoeken naar een trouwjurk?
Start met de zoektocht wanneer je emotioneel en financieel er klaar voor bent om dé trouwjurk te vinden. De perfecte tijd om dé trouwjurk te bestellen is 8 tot 15 maanden voor je trouwdag.

 

Wat zijn de levertijden?
Onze trouwjurken hebben een levertijd van 5-6 maanden (verschilt per designer). Houdt er rekening mee dat er 4-10 weken extra erbij worden gerekend voor het vermaken van de trouwjurk. Is het niet gelukt om de trouwjurk op tijd te vinden? Gelukkig bieden de meeste designers ‘rush-order’ opties aan om jouw trouwjurk sneller te kunnen leveren. Vraag ons naar mogelijkheden.

 

Wanneer komt de nieuwe collectie binnen?
Er is bij ons geen vast moment in het jaar wanneer er een nieuwe collectie binnen komt. Iedere maand krijgen wij een aantal nieuwe trouwjurken binnen en gaan een aantal trouwjurken uit de collectie. Op deze manier houden wij onze collectie up-to-date. Ben je verliefd op een specifieke trouwjurk? Wacht dan niet te lang met het passen van deze jurk.

 

Spreken jullie stylisten ook Engels?
Ja, alle stylisten spreken Nederlands en Engels.

 

Hoe kan ik me voorbereiden op de afspraak?
Bekijk vooraf onze website en maak een lijstje met jouw favoriete 3-6 jurken. Zo heb je vooraf al een beeld van wat jij mooi vindt en kun je tijdens de pasafspraak gericht op zoek gaan naar een bepaalde stijl of type jurk.

 

Hoe verloopt een pasafspraak?
In onze boetiek krijg je tijdens de afspraak volledig de aandacht van onze bridal styliste. Je vertelt over jouw stijl en jouw wensen. Samen wordt er een mooie selectie trouwjurken gemaakt. Deze trouwjurken ga je vervolgens passen en onze styliste zal je helpen met het aan- en uittrekken van de trouwjurken. Heb je dé droomjurk gevonden? Dan wordt dat natuurlijk gevierd met bubbels!

 

Wat moet ik dragen naar de afspraak?
Wij adviseren om naadloos en huidkleurig ondergoed te dragen. Om te voorkomen dat er vlekken op de jurken komen, vragen we je om je make-up zo natuurlijk mogelijk te houden.

 

Ik kom te laat voor de afspraak. Wat kan ik doen?
Stuur een e-mail naar hello@modernromance.nl dat je iets later bent. Houd er rekening mee dat er minder tijd zal zijn om trouwjurken te passen.

 

Found the dress? Hoe gaat het nu verder?
Gefeliciteerd met het vinden van dé jurk! De trouwjurk wordt bij de designer besteld in de maat die het beste bij jou past. Wanneer de trouwjurk bij ons is geleverd, nemen wij via de mail contact op voor het maken van een afspraak met onze coupeuse team. Wanneer mogelijk vindt de eerste afspraak 10-12 weken voor de bruiloft plaats. Bij deze afspraak wordt je trouwjurk op je lijf afgespeld. Onze coupeuse team gaat vervolgens jouw trouwjurk vermaken in ons atelier. Een aantal weken voor de bruiloft kun je bij ons terugkomen voor de laatste fitting. De trouwjurk zit meestal al direct goed en kan mee naar huis genomen worden. Wanneer dit niet het geval is, plannen wij nog een 3e fitting in.

 

Hoe kan ik betalen bij Modern Romance?
In de boetiek kun je de aankoop betalen met de pin of contant (pas je daglimiet aan). Bij het bestellen van trouwjurken en sluiers wordt er 70% van het totaalbedrag betaald. Het resterende 30% van het aankoopbedrag wordt betaald op de dag dat je de trouwjurk en/of sluier mee naar huis neemt. Ook de vermaakkosten worden bij deze allerlaatste afspraak afgerekend.

Sample sale trouwjurken, accessoires zoals oorbellen en haarsieraden worden bij aankoop volledig betaald en direct mee naar huis genomen.

 

Welke maten zijn de trouwjurken?
Onze jurken zijn in maat S t/m L, waarvan de meeste jurken in maat M zijn. Valt jouw maat hier buiten? Maak je geen zorgen. Op creatieve manieren zorgen we ervoor dat je een zo goed mogelijk beeld krijgt van hoe de jurk eruit zou zien in jouw eigen maat.

 

Kan ik mijn trouwjurk in de boetiek laten vermaken?
Je kunt je trouwjurk bij ons laten vermaken door een coupeuse waar wij mee samenwerken. De vermaakkosten zijn niet inbegrepen in de prijs. De kosten voor een basisvermaak (innemen, uitleggen en lengte aanpassen) ligt tussen €200 en €350.

 

Kan ik mijn trouwjurk na aankoop annuleren of retourneren?
Alle aankopen zijn definitief en kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

[contact-form-7 id=”9″ title=”Subscribe”]

[contact-form-7 id=”70″ title=”Appointment”]

Stuur ons een bericht

[contact-form-7 id=”954″ title=”Contact”]