Veelgestelde vragen

 

Waar is Modern Romance?
De trouwboetiek is gevestigd op Albertus Perkstraat 5 in Hilversum. Het ligt op 12 minuten loopafstand van centraal station Hilversum. Er zijn voldoende parkeergelegenheden in de buurt van de boetiek.

Moet ik een afspraak maken bij Modern Romance?
We streven naar een fijne winkelbeleving waarbij we je onze volledige aandacht kunnen geven. Het is daarom noodzakelijk om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch (035-2011660) en via de website. Neem gerust telefonisch contact op om te vragen naar onze beschikbaarheid voor last-minute afspraken.

Wanneer start ik met het zoeken naar een trouwjurk?
Begin 8 tot 12 maanden voor je trouwdag met het zoeken naar de trouwjurk. Dit geeft je voldoende tijd om de jurk te vinden en op tijd te krijgen. Houd rekening met een levertijd van 4 tot 6 maanden en 6-8 weken voor het vermaken van de jurk. Lukt het niet om op tijd een jurk te vinden? Vraag ons naar mogelijkheden om de jurk sneller te leveren.

Hoeveel mensen kan ik meenemen?
Op dit moment mogen wij de bruid en een entourage van 3 personen verwelkomen in onze boetiek.

Wat moet ik dragen en meenemen?
We adviseren om naadloos en huidkleurig ondergoed te dragen. Om te voorkomen dat er vlekken op de jurken komen, vragen we je om je make-up zo natuurlijk mogelijk te houden.

Wat zijn de prijzen van de trouwjurken?
De prijzen van de trouwjurken liggen tussen €1.000 en €3.000.

Welke maten zijn de jurken?
Onze jurken zijn in maat S t/m L, waarvan de meeste jurken in maat M zijn. Valt jouw maat hier buiten? Maak je geen zorgen. Op creatieve manieren zorgen we ervoor dat je een zo goed mogelijk beeld krijgt van hoe de jurk eruit zou zien in jouw eigen maat.

Kan ik mijn jurk in de boetiek laten vermaken?
Ja, dat kan. Je kunt je trouwjurk bij ons laten vermaken door een coupeuse waar wij mee samenwerken. De vermaakkosten zijn niet inbegrepen in de prijs. De kosten voor een basisvermaak (innemen, uitleggen en lengte aanpassen) ligt tussen €175 en €350.

Waar kan ik mijn trouwjurk laten reinigen?
Wij bieden een reinigingsservice aan voor €200-€250.

Kan ik mijn jurk na aankoop annuleren of retourneren?
De jurken worden gemaakt op het moment dat je de bestelling plaatst en daarom kan de bestelling niet geannuleerd of teruggenomen worden.