Styled shoot

Elopement bruiloft in Venetië

By May 28, 2019 No Comments

Elopement bruiloft in Venetië

Droom je van een elopement bruiloft in het buitenland? Laat je inspireren door de foto’s van deze styled wedding shoot in Venetië. Het is de ideale plek voor romantische bruidsparen om de liefde te vieren. Houd een intieme bruiloft, geef elkaar het ja-woord en geniet van de onvergetelijke dag vol met liefde.

Trouwjurk: Modern Romance (Montgomery van Tara Lauren)
Planning: Lisa Giolo Italian Luxevents
Fotograaf: Alexandra Vonk
Make-up: Roberta Marchiori
Haar: Luigi Marchiori
Bloemen: Dianthus Flower Store
Pak: Hugo
Modellen: Matteo Dotto & Martina Capaccioli

Ik heb het privacy- en cookiebeleid gelezen en begrepen en ik ga ermee akkoord persoonlijke commerciële berichten van Modern Romance per e-mail te ontvangenI allow Modern Romance to contact me to confirm my appointment*
I would like to receive newsletters from Modern Romance via emailStuur ons een bericht